• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Ningbo Fortune Auto Parts Manufacture Co., Ltd. (Merek Sorangan: Hinuos) khusus dina manufaktur suku cadang mobil.Diadegkeun dina1996, Fortune ayeuna salah sahiji pabrik profésional ngarah tina beurat kasaimbangan kabayang, valves ban, jeung asesoris alat.Kami aya di Ningbo, anu mangrupikeun kota palabuan anu paling penting di Delta Yangtze, Cina.Fortune ogé parantos nyetél gudang sareng kantor di Amérika Kalér dina2014, nu ngajadikeun rojongan hadé pikeun konsumén global urang.

Kami parantos ngalayanan perusahaan anu dikenal dunya salami mangpuluh-puluh taun, tetep nyayogikeun produk premium sapertos biasa.Urang ilubiung dina paméran internasional renowned unggal taun sarta gawé raket jeung konsumén urang pikeun minuhan sagala kaperluan maranéhanana.

Kami patuh kana prinsip perusahaan "palanggan heula, kualitas heula", kabutuhan pangguna mangrupikeun prioritas kahiji urang, sareng nyayogikeun konsumén produk kualitas luhur mangrupikeun tujuan anu diusahakeun ku perusahaan ti saprak ngadegna.

Misi kami

Nyadiakeun kualitas luhur, premium jeung produk harga adil ka klien kami

Jieun tur ngokolakeun hubungan jangka panjang kalayan klien

Ngabales langsung kana kabutuhan parobihan klien kami

Ngahontal kapuasan customer lengkep

1

Produksi jeung Jasa

Dina prinsip "Pikeun ngamekarkeun sareng téknologi sareng salamet kalayan kualitas", kami ngawangun tim profésional kalayan langkung ti tilu puluh insinyur anu tetep émut kana inovasi sareng kontrol kualitas pikeun ngalayanan pasar sadunya.Urang ogé terus ngenalkeun equipments automation anyar pikeun ngagedekeun kapasitas produksi urang jeung ningkatkeun téhnologi urang, sarta ayeuna produk urang geus dijual ka OEM'S jeung konsumén aftermarket sakuliah Amérika, Eropa, Jepang, Asia, jeung Oséania.

Kontrol kualitas

Urang ngawas unggal prosés dina produksi.Pangwangunan sareng desain produk dilakukeun ku insinyur sareng teknisi anu berpengalaman.Urang ngalakukeun inspeksi ketat dina unggal produk pikeun nguatkeun kualitas alus teuing.Bungkusan kami ogé dipariksa in-line pikeun mastikeun akurasi.Sateuacan unggal kiriman, kami mastikeun kuantitas dina pesenan sareng dina slip pangiriman sami.

2
3
4
5