• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3
  • How To Prevent Tire Valve Air Leakage?

    Kumaha Nyegah Kabocoran Udara Klep Ban?

    Klep ban mangrupikeun komponén anu alit tapi penting pisan dina ban kendaraan.Kualitas klep tiasa mangaruhan kaamanan nyetir.Upami ban bocor, éta ogé bakal ningkatkeun konsumsi bahan bakar sareng ningkatkeun résiko ban bocor, ku kituna mangaruhan kasalametan panumpang dina t...
    Maca deui
  • What Is Tire Valve And How Many Styles Of Tire Valve? How to Tell The Quality of It?

    Naon Ari Klep Ban Sareng Sabaraha Gaya Klep Ban?Kumaha Ngabejaan Kualitas Éta?

    Sakumaha urang terang, hiji-hijina bagian kendaraan anu aya hubunganana sareng taneuh nyaéta ban.Ban sabenerna diwangun ku sababaraha komponén anu dipikabutuh pikeun ban pikeun fungsina optimal sarta ngidinan wahana pikeun ngahontal poténsi na.Ban penting pisan pikeun mobil ...
    Maca deui
  • Is Your Vehicle Tire Has To Be Balanced Before Hit On The Road?

    Naha Ban Kandaraan Anjeun Kudu Saimbang Sateuacan Ditabrak Di Jalan?

    Lamun ban henteu dina kaayaan saimbang nalika rolling, éta bisa dirasakeun nalika nyetir di speed tinggi.Rarasaan utama nyaéta yén kabayang bakal luncat rutin, nu reflected dina setir oyag.Tangtu, dampak dina nyetir di speeds low leutik, sarta lolobana p ...
    Maca deui
  • Floor Jack – Your Reliable Helper In Your Garage

    Lantai Jack - Pembantu Terpercaya Anjeun Di Garasi Anjeun

    Nangtung jack mobil lumayan mantuan pikeun garasi DIYer, kalayan bantosan alat ieu tiasa ngantepkeun padamelan anjeun dilakukeun ku cara anu éfisién.Jacks lanté datangna dina sababaraha wangun jeung ukuran pikeun jobs badag sarta leutik.Anjeun tangtosna tiasa ngamuat ban serep ku jack gunting ...
    Maca deui
  • Prevent Problems Before They Happen, The Maintenance Tips Of Car Tires

    Nyegah Masalah Sateuacan Éta Kajadian, Tip Pangropéa Ban Mobil

    Ban mangrupikeun hiji-hijina bagian tina mobil anu aya hubunganana sareng taneuh, sapertos suku mobil, anu penting pisan pikeun nyetir normal sareng kaamanan nyetir mobil.Nanging, dina prosés panggunaan mobil sapopoé, seueur pamilik mobil anu teu malire kana perawatan ...
    Maca deui
  • TPMS Sensor – Parts That Cannot Be Ignored On The Vehicle

    Sénsor TPMS - Bagian anu teu tiasa dipaliré dina kendaraan

    TPMS nangtung pikeun sistem ngawaskeun tekanan ban, sareng diwangun ku sénsor-sensor alit ieu anu aya dina unggal roda anjeun, sareng naon anu bakal aranjeunna laksanakeun nyaéta aranjeunna bakal nyarioskeun ka mobil anjeun naon tekanan ayeuna unggal ban.Ayeuna alesan kunaon ieu penting pisan nyaéta ha ...
    Maca deui
  • Studded Tire Or Studless Tire?

    Ban Studded Atawa Ban Studless?

    Pikeun sababaraha pamilik mobil anu cicing di daérah atanapi nagara anu tiis sareng salju dina usum tiis, anu gaduh mobil kedah ngagentos banna pikeun ningkatkeun cengkraman nalika usum tiis, supados tiasa nyetir normal dina jalan salju.Janten naon bédana ban salju sareng ban biasa dina ...
    Maca deui
  • Pay Attention To Your Tire Valves!

    Perhatikeun Klep Ban Anjeun!

    Salaku hiji-hijina bagian tina mobil dina kontak jeung taneuh, pentingna ban pikeun kasalametan wahana téh timer dibuktikeun.Pikeun ban, salian ti makuta, lapisan sabuk, lapisan curtain, sarta liner jero ngawangun struktur internal padet, anjeun kantos ngira yén klep hina ogé pla ...
    Maca deui
  • Things You Should Know About The Wheel Weights!

    Hal-hal anu anjeun kedah terang ngeunaan beurat roda!

    Naon fungsi beurat kasaimbangan kabayang?Beurat kasaimbangan kabayang mangrupa bagian indispensable tina hub kabayang mobil.Tujuan utama masang beurat kabayang dina ban nyaéta pikeun nyegah ban ngageter dina gerak-speed tinggi sareng mangaruhan kana ...
    Maca deui
  • How To Replace The Wheel After The Vehicle Has A Flat Tire

    Kumaha Ngaganti Kabayang Saatos Kandaraan Ban Kempes

    Upami anjeun nyetir di jalan sareng ban anjeun kabobolan, atanapi anjeun henteu tiasa nyetir ka garasi anu pangcaketna saatos kabocoran, tong hariwang, tong hariwang pikeun kéngingkeun bantosan.Biasana, urang gaduh ban serep sareng alat dina mobil urang.Dinten ieu Hayu urang ngabejaan ka maneh kumaha ngarobah ban cadang sorangan.1. Kahiji, lamun anjeun ...
    Maca deui