tentang Kamicompany_intr_hd_ico

Ningbo
Fortune Auto Parts Manufacture Co., Ltd.

Ningbo Fortune Auto Parts Manufacture Co., Ltd. (Merek Sorangan: Hinuos) ngahususkeun dina manufaktur suku cadang mobil.Diadegkeun dina1996, Fortune ayeuna salah sahiji pabrik profésional ngarah tina beurat kasaimbangan kabayang, valves ban, jeung asesoris alat.Kami aya di Ningbo, anu mangrupikeun kota palabuan anu paling penting di Delta Yangtze, Cina.Fortune ogé parantos nyetél gudang sareng kantor di Amérika Kalér dina2014, nu ngajadikeun rojongan hadé pikeun konsumén global urang.

wheel balance weights

Pilih kami

Ningbo Fortune Auto Parts Manufacture Co., Ltd. (Merek Sorangan: Hinuos) khusus dina manufaktur suku cadang mobil.

  • Provide high-quality, premium with fair price products to our clients

    Nyadiakeun kualitas luhur, premium jeung produk harga adil ka klien kami

  • Create and cultivate long-term relationships with clients

    Jieun tur ngokolakeun hubungan jangka panjang kalayan klien

  • Respond immediately to the changing needs of our clients

    Ngabales langsung kana kabutuhan parobihan klien kami

  • Achieve complete customer satisfaction

    Ngahontal kapuasan customer lengkep

icon

Palanggan Nganjang News

  • Kumaha Nyegah Kabocoran Udara Klep Ban?

    Klep ban mangrupikeun komponén anu alit tapi penting pisan dina ban kendaraan.Kualitas klep tiasa mangaruhan kaamanan nyetir.Upami ban bocor, éta ogé bakal ningkatkeun konsumsi bahan bakar sareng ningkatkeun résiko ban bocor, ku kituna mangaruhan kasalametan panumpang dina t...

  • Naon Ari Klep Ban Sareng Sabaraha Gaya Klep Ban?Kumaha Ngabejaan Kualitas Éta?

    Sakumaha urang terang, hiji-hijina bagian kendaraan anu aya hubunganana sareng taneuh nyaéta ban.Ban sabenerna diwangun ku sababaraha komponén anu dipikabutuh pikeun ban pikeun fungsina optimal sarta ngidinan wahana pikeun ngahontal poténsi na.Ban penting pisan pikeun mobil ...