• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3
  • How To Prevent Tire Valve Air Leakage?

    Kumaha Nyegah Kabocoran Udara Klep Ban?

    Klep ban mangrupikeun komponén anu alit tapi penting pisan dina ban kendaraan.Kualitas klep tiasa mangaruhan kaamanan nyetir.Upami ban bocor, éta ogé bakal ningkatkeun konsumsi bahan bakar sareng ningkatkeun résiko ban bocor, ku kituna mangaruhan kasalametan panumpang dina t...
    Maca deui
  • What Is Tire Valve And How Many Styles Of Tire Valve? How to Tell The Quality of It?

    Naon Ari Klep Ban Sareng Sabaraha Gaya Klep Ban?Kumaha Ngabejaan Kualitas Éta?

    Sakumaha urang terang, hiji-hijina bagian kendaraan anu aya hubunganana sareng taneuh nyaéta ban.Ban sabenerna diwangun ku sababaraha komponén anu dipikabutuh pikeun ban pikeun fungsina optimal sarta ngidinan wahana pikeun ngahontal poténsi na.Ban penting pisan pikeun mobil ...
    Maca deui
  • Is Your Vehicle Tire Has To Be Balanced Before Hit On The Road?

    Naha Ban Kandaraan Anjeun Kudu Saimbang Sateuacan Ditabrak Di Jalan?

    Lamun ban henteu dina kaayaan saimbang nalika rolling, éta bisa dirasakeun nalika nyetir di speed tinggi.Rarasaan utama nyaéta yén kabayang bakal luncat rutin, nu reflected dina setir oyag.Tangtu, dampak dina nyetir di speeds low leutik, sarta lolobana p ...
    Maca deui
  • Better Not To Change The Tire If You Don’t Pay Attention To These!

    Langkung Saé Henteu Ganti Ban Upami Anjeun Henteu Perhatosan Ieu!

    Ganti ban mangrupikeun hal anu bakal dipendakan ku sadaya pamilik mobil nalika nganggo mobilna.Ieu mangrupikeun prosés pangropéa kendaraan anu umum pisan, tapi penting pisan pikeun kaamanan nyetir urang.Janten naon anu anjeun kedah perhatosan nalika ngarobih ban pikeun ngahindarkeun masalah anu teu perlu?Hayu urang ngobrol ngeunaan sababaraha gu ...
    Maca deui