• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3
  • Roda Alloy Advanced?Naha Roda Baja Masih Nempatan Saham Pasar Besar?

    Fitur tina Steel Roda Roda baja dijieun tina kombinasi atawa alloy beusi jeung karbon.Aranjeunna jenis kabayang heaviest, tapi oge paling awét.Anjeun oge bisa ngalereskeun aranjeunna pisan gancang.Tapi aranjeunna kirang pikaresepeun ...
    Maca deui
  • Alignment kabayang jeung Balancing kabayang

    Alignment kabayang jeung Balancing kabayang

    Alignment kabayang Alignment kabayang nujul kana kumaha ogé roda mobil urang dijajarkeun.Upami kendaraan teu sejajar, éta bakal langsung nunjukkeun tanda-tanda ban anu henteu rata atanapi gancang.Éta ogé tiasa nyimpang tina garis anu lempeng, towing ...
    Maca deui
  • Naon Anu Anjeun Peryogikeun Pikeun Ngalereskeun Ban Pikeun Mobil sareng Truk Cahaya

    Naon Anu Anjeun Peryogikeun Pikeun Ngalereskeun Ban Pikeun Mobil sareng Truk Cahaya

    Ban anu dijaga saé penting pikeun kasalametan nyetir.Treads mangrupakeun fokus utama dina perawatan ban.Biasana, treads ban kudu inspected salila pangropéa pikeun jero nyukupan jeung pola maké abnormal.Anu paling umum ...
    Maca deui
  • Naha Anjeun Leres Apal Ngeunaan Wheel Lug Nuts?

    Naha Anjeun Leres Apal Ngeunaan Wheel Lug Nuts?

    Nut lug kabayang mangrupakeun fastener dipaké dina kabayang mobil, ngaliwatan bagian leutik ieu, pikeun aman nyepetkeun roda ka mobil.Anjeun bakal mendakan kacangan lug dina sadaya kendaraan anu roda, sapertos mobil, van, bahkan treuk;jenis fastener kabayang ieu dipaké dina nea ...
    Maca deui
  • Klip Dina VS Lengket Dina Beurat kabayang

    Klip Dina VS Lengket Dina Beurat kabayang

    Keluhan palanggan ngeunaan geter kendaraan sareng guncangan saatos robih ban énggal sering tiasa direngsekeun ku nyaimbangkeun ban sareng ban mobil.Kasaimbangan anu leres ogé ningkatkeun ngagem ban, ningkatkeun ékonomi bahan bakar, sareng ngaleungitkeun setrés kendaraan.Dina ...
    Maca deui
  • Pameran Datang - Autopromotec Italia 2022

    Pameran Datang - Autopromotec Italia 2022

    Tempat Pameran Autopromotec: Distrik Pameran Bologna (Italia) Tanggal: 25-28 Méi 2022 Perkenalan Pameran AUTOPROMOTEC mangrupikeun salah sahiji paméran suku cadang mobil kalayan pangaruh internasional sareng pangaruh tampilan anu saé ...
    Maca deui
  • Fortune Bakal Hadir PCIT (Institut Téknologi Prema Kanada) Dina 2022

    Fortune Bakal Hadir PCIT (Institut Téknologi Prema Kanada) Dina 2022

    Acara Prema Kanada PCIT mangrupikeun konperénsi opat dinten taunan pikeun distributor mandiri perusahaan, anu nampilkeun rapat ngawangun bisnis, sesi strategi, presentasi vendor, acara dagang sareng tuangeun panghargaan.Tempat Sareng Tanggal PCIT 2022 PCI...
    Maca deui
  • Kumaha Nyegah Tirus Valve Air Leakage?

    Kumaha Nyegah Tirus Valve Air Leakage?

    Klep ban mangrupikeun komponén anu alit tapi penting pisan dina ban kendaraan.Kualitas klep tiasa mangaruhan kaamanan nyetir.Upami ban bocor, éta ogé bakal ningkatkeun konsumsi bahan bakar sareng ningkatkeun résiko ban bocor, sahingga mangaruhan kasalametan panumpang dina t ...
    Maca deui
  • Naon Ari Klep Ban Sareng Sabaraha Gaya Klep Ban?Kumaha Ngabejaan Kualitas Éta?

    Naon Ari Klep Ban Sareng Sabaraha Gaya Klep Ban?Kumaha Ngabejaan Kualitas Éta?

    Sakumaha urang terang, hiji-hijina bagian kendaraan anu aya hubunganana sareng taneuh nyaéta ban.Ban sabenerna diwangun ku sababaraha komponén anu dipikabutuh pikeun ban pikeun fungsi optimal sarta ngidinan wahana pikeun ngahontal poténsi na.Ban penting pisan pikeun mobil ...
    Maca deui
  • Naha Ban Kandaraan Anjeun Kudu Saimbang Sateuacan Ditabrak Di Jalan?

    Naha Ban Kandaraan Anjeun Kudu Saimbang Sateuacan Ditabrak Di Jalan?

    Lamun ban henteu dina kaayaan saimbang nalika rolling, éta bisa dirasakeun nalika nyetir di speed tinggi.Rarasaan utama nyaéta yén kabayang bakal luncat rutin, nu reflected dina setir oyag.Tangtu, dampak dina nyetir di speeds low leutik, sarta lolobana p ...
    Maca deui
  • Lantai Jack - Pembantu Terpercaya Anjeun Di Garasi Anjeun

    Lantai Jack - Pembantu Terpercaya Anjeun Di Garasi Anjeun

    Nangtung jack mobil lumayan mantuan pikeun garasi DIYer, kalayan bantosan alat ieu tiasa ngantepkeun padamelan anjeun dilakukeun ku cara anu éfisién.Lantai jacks datangna dina sababaraha wangun jeung ukuran pikeun jobs badag sarta leutik.Anjeun tangtosna tiasa ngamuat ban serep ku jack gunting ...
    Maca deui
  • Nyegah Masalah Sateuacan Éta Kajadian, Tip Pangropéa Ban Mobil

    Nyegah Masalah Sateuacan Éta Kajadian, Tip Pangropéa Ban Mobil

    Ban mangrupikeun hiji-hijina bagian tina mobil anu aya hubunganana sareng taneuh, sapertos suku mobil, anu penting pisan pikeun nyetir normal sareng kaamanan nyetir mobil.Nanging, dina prosés panggunaan mobil sapopoé, seueur pamilik mobil anu teu malire kana perawatan ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2