• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2-PC SHORT DUALIE ACORN 1.10'' Jangkungna 3/4'' HEX

Katerangan pondok:

Wheel Lug Nuts anu disayogikeun ku Fortune Auto masihan anjeun solusi anu murah pikeun jasa saatos pasar anjeun.Kalayan bahan kualitas sareng perawatan permukaan anu saé, éta tahan pisan kana korosi sareng manjangkeun umur jasa.Diwangun pikeun standar rékayasa ketat ensures kaamanan nyetir.

Fortune Auto nawiskeun seueur jinis kacang lug roda, pikeun langkung seueur gaya mangga ngahubungi kami!

 


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

● 3/4 '' HEX
● 1,10 '' Gemblengna Panjang
● 60 Gelar kerucut korsi
● 2 sapotong design: Lug kacangan nyegah bacaan torsi lepat alatan baud kabayang ngahubungan jero nut lug saméméh éta dina posisi jeung kabayang.
● konstruksi awét

Sababaraha ukuran thread sadia

2-PC DUALIE pondok
ACORN

Ukuran Thread

Bagian#

7/16

1352S

1/2

1354S

12mm 1,25

1356S

12mm 1,50

1357S

 

Bewara Masang sareng Ngencangkeun

Ulah dipasang ku rengkuh dampak!Pikeun masang sareng ngencangkeun kacang lug, alat utama anu anjeun peryogikeun nyaéta rengkuh stop kontak sareng rengkuh torsi.Bari sababaraha mékanika resep ngagunakeun rengkuh dampak pikeun betah operasi, salaku pamaké inexperienced, Anjeun bisa ngeureunkeun nepi overusing sarta ngaruksak bolts kabayang.Upami anjeun teu yakin kumaha nyetél konci torsi anu leres, pastikeun aya manual caket dieu pikeun rujukan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • 2-PC SHORT DUALIE ACORN 1.20’’ Tall 13/16’’ HEX