• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF01-2 5g-10g Steel napel beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 5g * 4 + 10g * 4, 60g / strip

Permukaan: Dilapis Séng tanpa timah atanapi dilapis bubuk plastik

Bungkusan: 100 strips / kotak, 4 kotak / kasus

Sadia sareng kasét anu béda: PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODA AS, PITA LEBAR BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA BEUREUM 3 M


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Salaku salah sahiji pabrik munggaran tur eksportir counterweights kabayang di Cina, Fortune boga pangalaman éksténsif di wewengkon ieu.Dumasar garis produk lengkep ngawengku ampir unggal jenis beurat kabayang dina pasaran, urang gawé bareng konsumén ti nagara béda.Henteu masalah dimana anjeun, kami boga produk katuhu pikeun anjeun bisnis.

Pamakéan:Lengket dina pasisian kandaraan pikeun nyaimbangkeun kabayang jeung ban assembly
Bahan:Baja (FE)
ukuran:5g * 12 bagéan, 60g / strip, pasagi, kalayan logo fyc
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated atanapi séng plated
bungkusan:100 strips / kotak, 4 kotak / kasus, atawa bungkusan ngaropéa
Sadia kalawan kaset béda:PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODAS AS, PITA LEBAR BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA BEUREUM 3 M

Fitur

-Environmentally ramah, baja relatif bahan beurat kabayang leuwih ramah lingkungan dibandingkeun kalawan kalungguhan jeung séng.
-Harga affordable, harga Unit counterweight kabayang baja ngan ngeunaan satengah harga counterweight kabayang kalungguhan.
-Kaset kualitas luhur, ngajantenkeun prosés panyabutan langkung éfisién

Pilihan pita sarta Fitur

211132151

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • FSF07 Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSF03T Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSF02 5g Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSL06 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSL03 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSL05 Lead Adhesive Wheel Weights