• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF02-1 5g Steel napel beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 5g * 12, 60g / strip

Permukaan: Dilapis Séng tanpa timah atanapi dilapis bubuk plastik

Bungkusan: 100 strips / kotak, 4 kotak / kasus

Sadia sareng kasét anu béda: PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODA AS, PITA LEBAR BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA BEUREUM 3 M


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Meunangkeun kasaimbangan pasti diperlukeun pikeun pakasaban kalawan beurat kabayang ieu!Beurat bébas timbel datangna dina strips sarta skor individual dina 5g.bagéan nyieun beurat pasti pikeun tiap pakasaban balancing.Beuratna ngagaduhan tonggong napel pikeun kantétan anu gampang sareng aman.

Pamakéan:Lengket dina pasisian kandaraan pikeun nyaimbangkeun kabayang jeung ban assembly
Bahan:Baja (FE)
ukuran:5g * 12 bagéan, 60g / strip, pasagi
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated atanapi séng plated
bungkusan:100 strips / kotak, 4 kotak / kasus, atawa bungkusan ngaropéa
Sadia kalawan kaset béda:PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODA AS,PITA BIRU BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA LEBAR BEUREUM 3M

Fitur

-Perlindungan lingkungan, dibandingkeun sareng kalungguhan sareng séng, baja mangrupikeun bahan beurat kabayang anu langkung ramah lingkungan.
-Ékonomi, harga unit beurat kabayang baja ngan ukur satengah tina harga beurat kabayang kalungguhan.
- Gawéna hébat sareng cukup leutik pikeun pas dimana waé.
-Kinerja pita hébat ngajadikeun beurat nempel pageuh.

Pilihan pita sarta Fitur

211132151

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • FSL07 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSL02 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSF01-2 5g-10g Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSF08-1 Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSF07-1 Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSF03T Steel Adhesive Wheel Weights