• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF07 Steel napel beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 1/2oz * 9, 4.5oz/strip;1/2oz * 12, 6oz / strip;

Permukaan: Dilapis Séng tanpa timah atanapi dilapis bubuk plastik

bungkusan: 40 strips / kotak, 4 kotak / kasus;30 strips / kotak, 4 kotak / kasus;

Sadia sareng kasét anu béda: PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODA AS, PITA LEBAR BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA BEUREUM 3 M


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Fortune gaduh pangalaman éksténsif dina suku cadang mobil aftermarket.Salaku salah sahiji pabrik counterweight kabayang pangheubeulna sarta eksportir di Cina, kami geus cooperated jeung konsumén ti nagara béda leuwih taun.Naon butuh bagian kabayang, urang boga produk katuhu pikeun anjeun bisnis.

Pamakéan:Lengket dina pasisian kandaraan pikeun nyaimbangkeun kabayang jeung ban assembly
Bahan:Baja (FE)
ukuran:1/2oz * 9 bagéan, 4.5oz / strip;1/2oz * 9 bagéan, 4.5oz / strip Rounded
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated atanapi séng plated
bungkusan:40 strips / kotak, 4 kotak / kasus;30 strips / kotak, 4 kotak / kasus, atawa bungkusan ngaropéa
Sadia kalawan kaset béda:PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODA AS,PITA BIRU BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA LEBAR BEUREUM 3M

Fitur

-Lead Free, Perlindungan Lingkungan, Éta ditangtayungan ku hukum 50 nagara bagian, beurat sabuk baja galvanized
-Ékonomi, harga unit beurat kabayang baja ngan ukur satengah tina harga beurat kabayang kalungguhan.
- Kinerja kasaimbangan roda anu saé, cocog pikeun mobil, treuk, SUV, motor
-Precise jeung awét, super napel, karya kasaimbangan aman jeung awét

Pilihan pita sarta Fitur

211132151

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • FSF09 Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSL02 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSL01 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSL06 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSF08-1 Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSZ05 5g Zinc Adhesive Wheel Weights