• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Klep ban mangrupikeun komponén anu alit tapi penting pisan dina ban kendaraan.Kualitas klep tiasa mangaruhan kaamanan nyetir.Upami ban bocor, éta ogé bakal ningkatkeun konsumsi bahan bakar sareng ningkatkeun résiko ban bocor, sahingga mangaruhan kasalametan panumpang dina mobil.

 

Janten kumaha carana nyegah klep bocor?Penting pisan pikeun nengetan kualitas produk nalika mésér klep.Ieu diperlukeun pikeun mastikeun yén klep ngabogaan tightness hawa alus pikeun mastikeun yén euweuh leakage hawa lumangsung nalika wahana keur ngajalankeun normal.

 

Kami ngarékoméndasikeun yén pangguna nyobian milih merek atanapi supplier anu dijamin kualitas nalika mésér klep.Sanajan klep kasampak sarua, sababaraha pabrik klep nu nawiskeun harga handap bisa jadi teu bisa ngajamin kadali kualitas.Pikeun nyadiakeun 100% klep hawa tightness inspeksi pabrik.

 

Salaku tambahan, perlu pikeun mastikeun pamasangan anu leres nalika masang klep: fenomena bocor klep anu dianggo langsung aya hubunganana sareng pamasangan anu salah.Upami aya deui noda atanapi najis antara klep sareng inti klep, sanaos segelna saé, éta masih bakal nyababkeun sealing anu goréng nalika dianggo.Kituna eta disarankeun pikeun ngabersihan ban na hub saméméh masang klep nu.

 

Tungtungna, sanajan klep kualitas pangalusna, sabab utamana dijieunna tina karét, éta bisa dilawan yén karét bakal deteriorate sanggeus lila pamakéan.Klep sepuh ogé tiasa nyababkeun ban kempes.Ku alatan éta, dianjurkeun pikeun pamaké ngaganti klep nu rutin sanggeus ngagunakeun wahana pikeun lila.

IMG_7283

waktos pos: May-07-2022