• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Sakumaha urang terang, hiji-hijina bagian kendaraan anu aya hubunganana sareng taneuh nyaéta ban.Ban sabenerna diwangun ku sababaraha komponén anu dipikabutuh pikeun ban pikeun fungsina optimal sarta ngidinan wahana pikeun ngahontal poténsi na.Ban penting pisan pikeun pagelaran, karasa, penanganan, sareng anu paling penting, kaamanan.Henteu ngan ukur ban karét anu mastikeun kasalametan nalika nyetir, tapi klep ban ogé mangrupikeun bagian konci dina ban.

视频封面

Naon Dupi Tire Valve?

Klep ban mangrupikeun alat awak klep mandiri anu, nalika dibuka, ngamungkinkeun hawa asup kana rohangan ban atanapi tabung tanpa tube, teras otomatis nutup sareng ngégél pikeun nyiptakeun tekanan hawa pikeun nyegah hawa kaluar tina ban atanapi tabung.Kacuali ban padet, sadaya ban sanés atanapi tabung jero anu kedah dikembangkeun kedah dikembangkeun ku alat ieu.

Sabaraha Gaya Klep Ban?

Klasifikasi valves ban gumantung kana aspék anu digolongkeun.Éta tiasa digolongkeun tina modél anu dianggo, atanapi tiasa digolongkeun tina bahan klep.Dina standar anu béda, klasifikasi ogé béda.Di handap ieu bisa digolongkeun nurutkeun cara rakitan sarta bisa dibagi jadikarét snap-injeungtekanan tinggi logam clamp-di.

Tubeless karét snap-Dina valves

The tubeless karét snap-in klep boga tekanan inflasi ban tiis maksimum 65psi sarta utamana dirancang pikeun pamakéan dina mobil, treuk lampu na gandeng lampu.Karét snap-di valves bisa dipaké pikeun Gunung 0,453 "atanapi 0,625" liang diaméterna dina pasisian, sarta sadia dina panjangna mimitian ti 7/8 "pikeun 2-1 / 2".Dasarna, klep hadir kalawan cap palastik salaku baku, tapi ogé bisa ngaropéa kalawan cap Chrome atawa cap tambaga pikeun nyocogkeun katingal tina roda.

99
101

Tekanan Tinggi Metal Clamp-In Valves

Klep ciwit logam tekanan tinggi tiasa nyocogkeun ampir sadaya modél mobil, sareng kami nyarankeun klep logam pikeun mobil kinerja sareng kendaraan anu tiasa disetir sacara agrésif dina laju langkung ti 130 mph.Klep ciwit logam ngégél kabayang ku gasket karét bari tightening nut panahan.Nalika desain sareng gaya klep klip logam tiasa nyababkeun kacang nahan disumputkeun di jero kabayang atanapi katingali di luar, anu nganggo kacang nahan di luar nawiskeun mangpaat praktis pikeun ngamungkinkeun kacang nahan dipariksa sareng disaluyukeun. tanpa nyoplokkeun tightness ban ti kabayang.Metal ciwit valves ngamungkinkeun tekanan kerja maksimum 200 psi sarta bisa dipaké pikeun Gunung 0,453 "atanapi 0,625" liang pasisian, kitu ogé aplikasi husus kayaning 6mm (.236 ") atawa 8mm (.315") liang .

55

Kumaha Ngabejaan Kualitas Klep Ban?

Pikeun klep karét, kualitas saluyu tina bahan anu béda ogé béda.klep utamana diwangun ku karét, klep bobot na klep inti.Diantara karét umum nyaéta karét alam sareng karét EPDM.Bahan batang klep sayogi dina pilihan kuningan sareng aluminium.Inti klep biasana dijieun tina inti kuningan, tapi sababaraha pasar régional milih ngagunakeun inti séng sabab harga inti séng relatif murah.Sacara umum, pikeun klep kualitas luhur, kami nyarankeun ngagunakeun batang kuningan sareng inti kuningan.

Naha aya bédana antara karét alam sareng karét EPMD?

Anu mimiti, karét alam dicandak tina pepelakan sapertos tangkal karét, sedengkeun karét EPDM disintésis sacara artifisial;Produk karét EPDM janten teuas sareng rapuh saatos sepuh, sedengkeun produk karét alam janten lemes sareng caket saatos sepuh.

Kinerja sepuh panas tina karét EPDM langkung saé tibatan karét alam;kinerja insulasi jeung kinerja anti korosi karét EPDM oge leuwih hade tinimbang karét alam;nu waterproof, cai superheated jeung kinerja uap cai tina karét EPDM Éta leuwih hadé ti karét alam, kinerja paling beredar nyaéta résistansi uap tekanan tinggi, malah leuwih hade tinimbang karét fluorine;kaunggulan sejen nyaeta karét EPDM boga jumlah keusikan pangbadagna, nu bisa ngeusi rupa blacks karbon jeung fillers.Éta henteu mangaruhan seueur pasipatan produk sareng saterasna.

Ku alatan éta, digabungkeun jeung analisis luhur, kombinasi bahan kami nyarankeun pikeun klep kualitas pangluhurnakarét EPDM + Batang Kuningan + Inti Kuningan.

 

TingaliFortune's Karét & Metal Tirus Valves dieu.


waktos pos: Apr-29-2022