• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

T Tipe Séng Klip Dina beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Séng (Zn)

Aplikasi pikeun Kalolobaan treuk lampu Amérika Kalér dilengkepan roda baja ketebalan hiasan tur leuwih badag sarta paling lampu-treuk dilengkepan roda alloy.

Roda baja kalayan flange pasisian anu langkung kandel tibatan velg standar sareng truk lampu kalayan pasisian alloy non-komérsial.

Tempo pituduh aplikasi dina bagian undeuran.

Ukuran Beurat: 0.25oz-3.0oz

Palastik bubuk coated

Alternatif bebas timah nyaéta ramah lingkungan


Rincian produk

Tag produk

Rincian Paket

Pamakéan:Dipaké pikeun nyaimbangkeun sagala jinis roda baja, cocog pikeun mobil panumpang, treuk lampu
Bahan:Séng (Zn) Gaya: T
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated
Ukuran beurat:0,25oz ka 3oz
Perlindungan lingkungan sareng kasalametan bahan

Aplikasi pikeun Kalolobaan treuk lampu Amérika Kalér dilengkepan roda baja ketebalan hiasan tur leuwih badag sarta paling lampu-treuk dilengkepan roda alloy.
Roda baja kalayan flange pasisian anu langkung kandel tibatan velg standar sareng truk lampu kalayan pasisian alloy non-komérsial.

Ukuran

Jumlah / kotak

Jumlah / kasus

0,25oz-1,0oz

25 PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25 PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25 PCS

5 KOTAK

 

Milih beurat anu pas pikeun aplikasi penting ogé

Nerapkeun tipe salah beurat kabayang teh kasalahan paling umum.Sok disarankeun pikeun ngarujuk kana Panungtun Aplikasi, anu daptar sadaya kendaraan OEM sareng jinis beurat anu saluyu.Disarankeun ogé ngagunakeun gauge pasisian, anu mangrupikeun alat anu gunana pikeun sadaya aplikasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • T Type Steel Clip On Wheel Weights
    • P Type Lead Clip On Wheel Weights
    • IAW Type Lead Clip On Wheel Weights
    • MC Type Steel Clip On Wheel Weights
    • MC Type Lead Clip On Wheel Weights
    • IAW Type Steel Clip On Wheel Weights