• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

TOYOTA LONG MAG W/TACHED WASHER 1.86'' Jangkungna 13/16'' HEX

Katerangan pondok:

Mag Seat Kacang Lug béda pisan sareng jinis kacang sanés dina sababaraha cara.Kahiji, aranjeunna gaduh desain benang anu dipanjangkeun sareng mesin cuci datar pikeun ngeset aranjeunna siram upami aya permukaan datar di sekitar liang ceuli.Ieu populér taun ka tukang nalika roda aluminium mimiti muncul.

Fortune Auto nawiskeun seueur jinis kacang lug roda, pikeun langkung seueur gaya mangga ngahubungi kami!

 


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

● 13/16 '' HEX
● 1,86 '' Gemblengna Panjang
● korsi datar
● ukuran Thread sadia pikeun rupa-rupa

Sababaraha ukuran thread sadia

OE MEDIUM MAG W/
WASHER napel

Ukuran Thread

Bagian#

12mm 1,50

98-0002

12mm 1,25

98-0002-06

14mm 1,50

98-0002-09

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • MEDIUM MAG W/ATTACHED WASHER 1.44’’ Tall 13/16’’ HEX
    • OE MEDIUM MAG W/ATTACHED WASHER 1.21’’ Tall 13/16’’ HEX
    • LONG MAG W/ATTACHED WASHER 1.85’’ Tall 7/8’’ HEX