• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

1-PC ACORN 1,38 '' Jangkung 2/3 '' HEX

Katerangan pondok:

Fortune Auto nyayogikeun sagala jinis kacang kabayangdijieunna tina threads machined precision sarta geus kaliwat prosés kadali kualitas multi-titik kami lengthy.Dijieunna tina baja tiis ngajalin jeung panas diperlakukeun pikeun kakuatan dipercaya jeung durability.

Fortune Auto nawiskeun seueur jinis kacang lug roda, pikeun langkung seueur gaya mangga ngahubungi kami!


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

● 2/3 inci HEX
● 1,38 '' Gemblengna Panjang
● 60 Gelar kerucut korsi
● 12mmx1.5 Ukuran thread
● Chrome plated

Sababaraha ukuran thread sadia

1-PC ACORN

Ukuran Thread

Bagian#

3/8

1001-17H

7/16

1002-17H

1/2

1004-17H

12mm 1,25

1006-17H

12mm 1,50

1007-17H

12mm 1,75

1012-17H

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • 2-PC ACORN 1.06’’ Tall 13/16’’ HEX
    • ACRON SHORT 1.00’’ Tall 13/16’’ HEX
    • ACORN Style 1.40’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2-PC ACORN 1.40’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 1-PC ACORN 1.38’’ Tall 3/4’’HEX Lug Nuts
    • MEDIUM ACRON 1.29’’ Tall 13/16’’ HEX