• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Gaya ACORN 1.40 '' Jangkung 13/16 '' HEX

Katerangan pondok:

Bari kacangan sagi genep pisan umum, kacangan korsi kerucut lug meureun tipe anjeun gé paling mindeng sapatemon.Modél ieu digolongkeun ku korsi lug tapered, nu diwangun ku 60 gelar taper nu otomatis puseur lugs kana roda lamun tightened.

Fortune Auto nawiskeun seueur jinis kacang lug roda, pikeun langkung seueur gaya mangga ngahubungi kami!


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

● 13/16 '' HEX
● 1,40 '' Gemblengna Panjang
● 60 Gelar kerucut korsi
● 12mmx1.5 Ukuran thread

Sababaraha ukuran thread sadia

ACORN

Ukuran Thread

Bagian#

3/8

1001

7/16

1002

1/2

1004

12mm 1,25

1006

12mm 1,50

1007

12mm 1,75

1012

14mm 1,50

1009

14mm 2.00

1014

 

1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • 1-PC ACORN 1.38’’ Tall 3/4’’HEX Lug Nuts
    • MEDIUM ACRON 1.29’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2-PC ACORN 1.40’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 1-PC ACORN 1.38’’ Tall 2/3’’ HEX
    • ACRON SHORT 1.00’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2-PC ACORN 1.06’’ Tall 13/16’’ HEX