• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

FSF08-1 Steel napel beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Fe (Baja)

Ukuran: 1/4oz * 12, 3oz / strip;1/4oz * 10, 2.5oz / strip;1/2oz * 8, 2oz / strip

Permukaan: Dilapis Séng tanpa timah atanapi dilapis bubuk plastik

Bungkusan: 52 strips / kotak, 4 kotak / kasus;65 strips / kotak, 4 kotak / kasus;30 strips / kotak, 20 kotak / kasus;

Sadia sareng kasét anu béda: PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODA AS, PITA LEBAR BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA BEUREUM 3 M


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Pamakéan:Lengket dina pasisian kandaraan pikeun nyaimbangkeun kabayang jeung ban assembly
Bahan:Baja (FE)
ukuran:1/4oz * 12 ruas, 3oz / strip;1/4oz * 10 bagéan, 2.5oz / strip;1/4oz * 8, 2oz / strip
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated atanapi séng plated
bungkusan:52 strips / kotak, 4 kotak / kasus;65 strips / kotak, 4 kotak / kasus;30 strips / kotak, 20 kotak / kasus;, atanapi bungkusan ngaropéa
Sadia kalawan kaset béda:PITA BIRU NORMAL, PITA BEUREUM 3M, PITA BODAS AS, PITA LEBAR BIRU NORMAL, PITA BIRU NORTON, PITA BEUREUM 3 M

Fitur

-Environmentally ramah, baja relatif bahan beurat kabayang leuwih ramah lingkungan dibandingkeun kalawan kalungguhan jeung séng.
-Bahan napel téh ulet
-Sampurna pikeun balancing kabayang, beurat curtain drapery, rupa-rupa hobi jeung karajinan.

Pilihan pita sarta Fitur

211132151

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • FSL01 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSF03T Steel Adhesive Wheel Weights
    • FSL04 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSL05 Lead Adhesive Wheel Weights
    • FSZ06 5g-10g Zinc Adhesive Wheel Weights
    • FSF07 Steel Adhesive Wheel Weights