• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

MC Tipe Séng Klip Dina beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Séng (Zn)

Aplikasi pikeun kalolobaan kendaraan Amérika Kalér anu dilengkepan pasisian alloy

Cocog: Seueur merek sapertos Buick, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Mazda, Oldsmobile, Pontiac & Saturnus

Tempo pituduh aplikasi dina bagian undeuran

Ukuran beurat: 0.250z-3.00z

Palastik bubuk coated alternatif bebas kalungguhan ramah lingkungan


Rincian produk

Tag produk

Rincian Paket

Pamakéan:kasaimbangan kabayang jeung ban assembly
Bahan:Séng (Zn)
Gaya: MC
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated
Ukuran beurat:0,25oz ka 3oz
Klip ZINC anu kuat anu henteu pegat saatos 10 atanapi langkung panggunaan

Aplikasi pikeun kalolobaan kendaraan Amérika Kalér anu dilengkepan pasisian alloy.
Seueur merek sapertos Buick, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Mazda, Oldsmobile, Pontiac & Saturnus.

Ukuran

Jumlah / kotak

Jumlah / kasus

0,25oz-1,0oz

25 PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25 PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25 PCS

5 KOTAK

 

Beda klip on na beurat kabayang napel

Beurat kabayang clip-on sacara tradisional dianggo sareng roda flanged dimana klipna tiasa napel.beurat kabayang napel dipaké dina roda tanpa flanges sarta biasana pikeun konsumén anu paduli penampilan estetika tina wahana, dimana beurat kabayang bisa disumputkeun tukangeun spokes.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • P Type Steel Clip On Wheel Weights
    • EN Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • IAW Type Lead Clip On Wheel Weights
    • IAW Type Steel Clip On Wheel Weights
    • AW Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • MC Type Lead Clip On Wheel Weights