• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

P Tipe Klip kalungguhan Dina beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Timah (Pb)

Aplikasi pikeun standar-lebar pasisian flange ketebalan roda baja mobil panumpang jeung 13 "-17" ukuran kabayang.

Tempo pituduh aplikasi dina bagian undeuran.

Ukuran Beurat: 0,25 nepi ka 3 OZ

Palastik bubuk coated atanapi Euweuh coated


Rincian produk

Tag produk

Rincian Paket

Pamakéan:kasaimbangan kabayang jeung ban assembly
Bahan:Timah (Pb)
Gaya: P
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated atanapi Euweuh coated
Ukuran beurat:0,25oz ka 3oz

Aplikasi pikeun standar-lebar pasisian flange ketebalan roda baja mobil panumpang jeung 13 "-17" ukuran kabayang.
Tempo pituduh aplikasi dina bagian undeuran.

Ukuran

Jumlah / kotak

Jumlah / kasus

0,25oz-1,0oz

25 PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25 PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25 PCS

5 KOTAK

 

Nengetan Kasaimbangan kabayang anjeun

Kusabab modeu nyetir mobil panumpang umumna roda hareup, beban roda hareup langkung ageung tibatan roda pungkur.Sanggeus mileage tangtu mobil, bakal aya béda dina darajat kacapean sarta ngagem ban di bagian béda, jadi eta Dianjurkeun yén anjeun nyokot mileage atawa kaayaan jalan di luhur timely rotasi ban dipigawé;Kusabab kaayaan jalan anu rumit, kaayaan naon waé di jalan tiasa mangaruhan ban sareng pasisian baja, sapertos nabrak kana platform jalan, ngalangkungan potholes dina kecepatan anu luhur, sareng sajabana, anu tiasa nyababkeun deformasi pasisian baja. , Ku kituna eta Dianjurkeun yén anjeun ngarobah Do ban kasaimbangan dinamis dina waktos anu sareng.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • P Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • FN Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • T Type Lead Clip On Wheel Weights
    • FN Type Steel Clip On Wheel Weights
    • EN Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • IAW Type Lead Clip On Wheel Weights