• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

T Tipe Klip kalungguhan Dina beurat kabayang

Katerangan pondok:

Bahan: Timah (Pb)

Aplikasi pikeun Kalolobaan treuk lampu Amérika Kalér dilengkepan roda baja ketebalan hiasan tur leuwih badag sarta paling lampu-treuk dilengkepan roda alloy.

Roda baja kalayan flange pasisian anu langkung kandel tibatan velg standar sareng truk lampu kalayan pasisian alloy non-komérsial.

Tempo pituduh aplikasi dina bagian undeuran.

Ukuran Beurat: 0,25 nepi ka 3 OZ

Palastik bubuk coated atanapi Euweuh coated


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Pamakéan:kasaimbangan kabayang jeung ban assembly
Bahan:Timah (Pb)
Gaya: T
Perlakuan permukaan:Palastik bubuk coated atanapi Euweuh coated
Ukuran beurat:0,25oz ka 3oz

Aplikasi pikeun Kalolobaan treuk lampu Amérika Kalér dilengkepan roda baja ketebalan hiasan tur leuwih badag sarta paling lampu-treuk dilengkepan roda alloy.
Roda baja kalayan flange pasisian anu langkung kandel tibatan velg standar sareng truk lampu kalayan pasisian alloy non-komérsial.

Ukuran

Jumlah / kotak

Jumlah / kasus

0,25oz-1,0oz

25 PCS

20 KOTAK

1.25oz-2.0oz

25 PCS

10 KOTAK

2.25oz-3.0oz

25 PCS

5 KOTAK

Naha setir masih oyag sanggeus balancing dinamis?

Jalan cruising jitter: Masalah gantung, deformasi chassis, sarta kapindahan téh sadayana alesan penting pikeun jitter setir.Sakali setir ieu parah jittered, teknisi pangropéa umumna bakal pariksa naha chassis wahana boga deformasi atra, lajeng pariksa alignment roda opat.Upami diperlukeun, chassis disaluyukeun kana sudut toe jeung sudut inclination pungkur.Jitter nalika nyebrang potholes: Masalah sambungan gantung, lamun mobil anjeun teu atra nalika nyetir di jalan datar, tapi bakal jitter parna lamun ngaliwatan potholes, éta lolobana alatan rod dasi leupas sarta mendi bola.Masalah sapertos sambungan anu teu leres tina leungeun baju ragrag.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • IAW Type Lead Clip On Wheel Weights
    • P Type Steel Clip On Wheel Weights
    • AW Type Zinc Clip On Wheel Weights
    • FN Type Lead Clip On Wheel Weights
    • MC Type Lead Clip On Wheel Weights
    • AW Type Lead Clip On Wheel Weights