• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

TPMS-2 Sensor Tekanan Ban Karét Snap-in Batang klep

Katerangan pondok:

Klep ban mangrupikeun komponén kritis kaamanan sareng ngan ukur klep tina sumber kualitas anu dipikanyaho disarankeun.

klep kualitas low bisa ngabalukarkeun deflation ban gancang jeung kandaraan jadi teu bisa kakadalian sarta berpotensi nabrak.Ku sabab kitu Fortune ngan ngajual tina klep kualitas OE kalayan akreditasi ISO / TS16949.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

-Aplikasi pull-liwat basajan

-Tahan korosi

-Bahan karét EPDM anu berkualitas ngajamin gaya tarik anu saé

-100% diuji saméméh pengiriman barang pikeun mastikeun kasalametan produk, stabilitas jeung durability;

Nomer Bagian Rujukan

schrader kit: 20635

dill kit: VS-65

Data Aplikasi

T-10 torsi screw: 12,5 inci lbs.(1,4 Nm) Pikeun TRW Vérsi 4 sensor

Naon TPMS?

Dina prosés nyetir mobil anu gancang, kagagalan ban mangrupikeun anu paling pikahariwangeun sareng sesah dicegah pikeun sadaya supir, sareng éta ogé mangrupikeun alesan anu penting pikeun kacilakaan lalu lintas ngadadak.Numutkeun statistik, 70% dugi ka 80% kacilakaan lalu lintas di jalan tol disababkeun ku tusukan.Nyegah punctures parantos janten masalah penting pikeun nyetir anu aman.Mecenghulna sistem TPMS mangrupikeun salah sahiji solusi anu paling idéal.

TPMS nyaéta singketan tina "Sistem Monitor Tekanan Ban" pikeun sistem ngawaskeun tekanan ban mobil sacara real-time.Hal ieu utamana dipaké pikeun otomatis ngawas tekanan ban sacara real waktu bari mobil keur nyetir, sarta alarm leaks ban sarta tekanan hawa low pikeun mastikeun kaamanan nyetir.Sistem peringatan dini pikeun kasalametan supir sareng panumpang.

Naon klep TPMS?

Batang klep pamustunganana nyambungkeun sensor kana pasisian.Klep bisa dijieun tina karét snap-in atanapi clamp-in aluminium.Dina sagala hal, aranjeunna sadayana ngagaduhan tujuan anu sami - pikeun ngajaga tekanan hawa ban stabil.Di jero batangna, batang kuningan atanapi alumunium bakal dipasang pikeun ngatur aliran hawa.Aya ogé bakal washers karét, kacangan aluminium sarta korsi dina batang klep clamp-di pikeun ngégél sensor bener ka pasisian.

Naha kudu ngarobah klep karét TPMS?

valves karét anu kakeunaan kondisi cuaca béda sapanjang taun, nu bisa ngakibatkeun sepuh tangtu kana waktu.Pikeun mastikeun kasalametan nyetir, sepuh nozzle klep kedah diperhatoskeun.Kami ngarékoméndasikeun ngaganti klep unggal waktos ban dirobah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • FSF08 Steel Adhesive Wheel Weights
    • TPMS-1 Tire Pressure Sensor Rubber Snap-in Valve Stems
    • Roll Adhesive Wheel Weights Oe Quality With Strong Adhesive Tape
    • FTT16 Tire Valve Stem Tools Portable Valve Core Repair Tool
    • FS002 Bulge Acorn Locking Wheel Lug Nuts (3/4″ Hex)
    • FTT11 Series Valve Stem Tools