• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2-PC BULGE ACORN PENDEK 1.06'' Jangkungna 13/16'' HEX

Katerangan pondok:

kacangan Lug (atawa lug bolts) mangrupa salah sahiji jobs pangpentingna dina wahana sarta dipaké pikeun nahan roda na ban ka wahana.Bari euweuh ukuran nut lug universal, untungna aya ukur ngeunaan belasan ukuran thread na pitches nu nyieun nepi ka ukuran nut lug.

Fortune Auto nawiskeun seueur jinis kacang lug roda, pikeun langkung seueur gaya mangga ngahubungi kami!

 


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

● 13/16 '' HEX
● 1,06 '' Gemblengna Panjang
● 60 Gelar kerucut korsi
● Chrome plated boga lalawanan korosi alus teuing
● 2 sapotong design: Lug kacangan nyegah bacaan torsi lepat alatan baud kabayang ngahubungan jero nut lug saméméh éta dina posisi jeung kabayang.

Sababaraha ukuran thread sadia

2PC BULGE ACORN

Ukuran Thread

Bagian#

7/16

1702

1/2

1704

12mm 1,25

1706

12mm 1,50

1707

12mm 1,75

1712

14mm 1,50

1709

14mm 2.00

1714

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • ATV&TRAILER BULGE 1.10’’ Tall 2/3’’ HEX
    • BULGE ACORN WITH GROOVE 1.30’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2PC BULGE ACORN 1.40’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2PC BULGE ACORN 1.26’’ Tall 13/16’’ HEX
    • BULGE ACORN LONG 1.75’’ Tall 13/16’’ HEX