• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

BULGE ACORN PANJANG 1,75 '' Jangkung 13/16 '' HEX

Katerangan pondok:

Roda Lug Nuts sareng Bolts mangrupikeun bagian anu penting pisan anu aya hubunganana sareng kaamanan nyetir anjeun.Sareng pikeun mastikeun kasalametan anjeun, pilih kacang kabayang anu leres mangrupikeun léngkah anu munggaran.Fortune Auto nyertakeun dasarna sagala jinis kacang kabayang di pasar aftermarket.

Fortune Auto nawiskeun seueur jinis kacang lug roda, pikeun langkung seueur gaya mangga ngahubungi kami!

 


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

● 13/16 '' HEX
● 1,75 '' Gemblengna Panjang
● 60 Gelar kerucut korsi
● perlakuan Surface bisa ngaropéa

Sababaraha ukuran thread sadia

BULGE ACORN PANJANG

Ukuran Thread

Bagian#

9/16

1710A-L

7/16

1702A-L

1/2

1704A-L

12mm 1,25

1706A-L

12mm 1,50

1707A-L

12mm 1,75

1712A-L

14mm 1,50

1709A-L

14mm 2.00

1714A-L

 

图片2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • 2PC BULGE ACORN 1.40’’ Tall 13/16’’ HEX
    • BULGE ACORN WITH GROOVE 1.30’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2-PC BULGE ACORN SHORT 1.06’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2PC BULGE ACORN 1.26’’ Tall 13/16’’ HEX
    • ATV&TRAILER BULGE 1.10’’ Tall 2/3’’ HEX