• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

2PC BULGE ACORN 1.40'' Jangkungna 13/16'' HEX

Katerangan pondok:

Jenis nut lug anu umum pisan nyaéta korsi kerucut.Anjeun tiasa ngabedakeun gaya ieu ku korsi lug tapered maranéhna, nu boga 60 gelar taper nu otomatis aligns lugs ka roda lamun tightened.Teu kawas korsi buleud, korsi conical béda dina bentuk sudut maranéhanana.Aranjeunna sering disebut kacang acorn kusabab penampilan na.

Fortune Auto nawiskeun seueur jinis kacang lug roda, pikeun langkung seueur gaya mangga ngahubungi kami!


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

● 13/16 '' HEX
● 1,40 '' Gemblengna Panjang
● 60 Gelar kerucut korsi
● kacangan Hub kalawan desain 2-sapotong nyegah bacaan torsi lepat alatan baud kabayang ngahubungan jero nut saméméh nut dina posisi jeung kabayang.

Sababaraha ukuran thread sadia

2PC BULGE ACORN

Ukuran Thread

Bagian#

7/16

1702

1/2

1704

12mm 1,25

1706

12mm 1,50

1707

12mm 1,75

1712

14mm 1,50

1709

14mm 2.00

1714

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • 2PC BULGE ACORN 1.26’’ Tall 13/16’’ HEX
    • 2-PC BULGE ACORN SHORT 1.06’’ Tall 13/16’’ HEX
    • BULGE ACORN WITH GROOVE 1.30’’ Tall 13/16’’ HEX
    • ATV&TRAILER BULGE 1.10’’ Tall 2/3’’ HEX
    • BULGE ACORN LONG 1.75’’ Tall 13/16’’ HEX