• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

Instalasi Darurat Ban klep Alat-gratis

Katerangan pondok:

Kalayan klep darurat ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun isin tina henteu gaduh alat anu pas dina kaayaan darurat dimana klep ban rusak sareng kedah diganti.


Rincian produk

Tag produk

Sieun

Leungithariwang ngeunaan kaayaan dimana klep ujug-ujug ruksak salami perjalanan tapi teu aya alat anu cocog pikeun ngagentosana?

Kalayan klep ban darurat ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun isin sareng ngaleungitkeun anjeun tina masalah sareng uih deui ka jalan dina ngan ukur 1 menit!

Henteu kedahpikeun nyabut ban!

Henteu kedahparabot pikeun instalasi!

Kaunggulan

· Total Alat Gratis

·Pamasangan Ti Luar Roda

·5 Menit Atawa Kurang Waktu Pikeun Ngalaksanakeun

·Wildly Paké Jeung .453 baku liang

·Karét EPDM Kualifikasi Jeung Batang Kuningan

·Pamasangan Super Gampang

Helper nyata Pikeun Darurat

Dina ngagantian klep ban tradisional, anjeun kudu nyabut ban ti pasisian kabayang, lajeng install sarta tarik kaluar klep ti sisi jero hub teh.Metoda ieu kudu dilengkepan parabot panyabutan ban profésional, atawa kudu indit ka bengkel mobil pikeun ngagantian.Sanajan kitu, lamun sapatemon ruksakna dadakan mun klep nalika nyetir di jalan, sarta anjeun teu boga parabot katuhu pikeun ngaleupaskeun ban, sarta teu aya toko perbaikan mobil caket dieu, éta bakal hésé pisan ngaganti klep nu.

Ngagunakeun klep darurat ieu bisa mantuan Anjeun ngajawab dilema ieu.Anjeun tiasa ngaganti klepTANPAngaluarkeun ban.Eta ngidinan Anjeun pikeun nyorong klep kana liang klep tinaDI LUARtina kabayang.Waktu ngagantian ngan butuh 5 menit atawa kirang pikeun meunangkeun Anjeun balik ka jalan deui.

Disarankeun pisan anjeun nyimpen klep darurat ieu dina kotak alat anjeun salaku suku cadang pikeun kaayaan darurat!

Tilu Léngkah Instalasi

Ngan handap tilu léngkah basajan, klep ban bisa diganti tanpa gangguan nanaon.

Lengkah 1:Pinuh nyorong dina klep nepi ka karét hideung siram ngalawan liang klep

Lengkah 2:Pulas sekrup jempol beureum nepi ka snug.

Lengkah 3:Inflate ban jeung anjeun geus rengse!

Video Instalasi Gancang


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • TR540 Series Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • V-5 Series Passenger Car&Light Truck Clamp-in Tire Valve
    • V3-20 Series Tubeless Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • TR416 Series  Tire Valve Clamp in Valve for Passenger Car
    • MS525 Series Tubeless Metal Clamp-in Valves For Cars
    • TR570 Series Straight or Bent Clamp-in Metal Valves