• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

TR416 Series Ban klep clamp di klep pikeun Panumpang Mobil

Katerangan pondok:

CLAMP-IN klep

Dipaké dina mobil jeung treuk lampu aplikasi.

tekanan inflasi maksimum 130PSI.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi

runtuyan TR416 mangrupakeun salah sahiji nu pang populerna ulang clamp-di klep batang pikeun roda kalawan .453 inci sarta .625 liang bobot.Éta mangrupikeun batang klep umur panjang anu duanana grommet sealing sareng inti klep tiasa diganti upami rusak atanapi sepuh.
Urang bisa ngahasilkeun duanana kuningan jeung aluminium klep batang tina séri ieu kana requests Anjeun.

Fitur

-Diwangun tina krom kuningan kualitas luhur sareng karét EPDM, gaduh kaunggulan résistansi sepuh, ngalayanan ban anjeun kanggo waktos anu lami.
-Fits 453 "Jeung .625" Klep liang
-It Kaasup inti klep suhu luhur, tahan tekanan ogé sarta mastikeun tightness gas.
-Gampang sareng gampang dipasang tanpa alat.
-100% uji bocor hawa sateuacan kiriman
- Sarat pikeun sertifikasi ISO / TS16949 ku jasa manajemén TUV.

Rincian produk

2

TRNO.

Eff.panjangna
(mm)

Liang Rim
(mm/in.)

Bagéan

Grommet

Tukang cuci

Nut

Topi

V2.04.1

Ф17.5x35

Ф11.5/.453"

V9.11.7

 

V9.7.1FT

FT

TR416

UKURAN 18,5 x 40

Ф16/.625"

RG39

RW13

HN4

FT

TR416B

Ф17x38/34

Ф16/.625"

RG54

RW8

HN4

FT

TR416S

Ф17 x 40

Ф11.5/.453"

RG54

RW8

HN4

FT

TR416L

Ф16.7x59

Ф11.5/.453"

RG59

RW8

HN4

FT

TR416SS

Ф14x38

Ф11.5/.453"

V801

RW8

RW8

FT

TR416SSS

Ф14x39

Ф8.3/.327"

RG11

RW6

RW8

FT

* Bahan: tambaga, aluminium;Warna: pérak, hideung


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • MS525 Series Tubeless Metal Clamp-in Valves For Cars
    • TR570 Series Straight or Bent Clamp-in Metal Valves
    • Emergency Tire Valve Tool-Free Installation
    • V3-20 Series Tubeless Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • TR540 Series Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • V-5 Series Passenger Car&Light Truck Clamp-in Tire Valve