• bk4
  • bk5
  • bk2
  • bk3

MS525 Series Tubeless Metal Clamp-di valves Pikeun Mobil

Katerangan pondok:

Tubeless Metal Clamp-di valves

Dipaké dina mobil jeung treuk lampu aplikasi.

tekanan inflasi maksimum 130PSI.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

-Klep Ban Tekanan Tinggi, klep klep tubeless pikeun mobil

-Avoid Leak Hadir sareng segel O-Ring karét EPDM, éta sacara efektif tiasa nyegah bocor.

-100% Ozon diuji sareng bocor diuji sateuacan kiriman

-Gampang ngagunakeun gaya Bolt-in, instalasi gampang.Majelis gancang tanpa alat, waktos sareng pangurangan biaya.

- Performance High.Moal rengat atanapi deteriorate kusabab kaayaan cuaca.ciri stabil, kinerja profésional.

-Dijieun tina kakuatan tinggi kuningan padet / baja / aluminium, mastikeun kakuatan hébat sarta durability pikeun pamakéan langgeng panjang.

- Sarat pikeun sertifikasi ISO / TS16949 ku jasa manajemén TUV.

-Kadali kualitas anu ketat pikeun ngajaga tingkat kualitas anu luhur sareng ajeg

rinci produk

38a0b9238

Pikeun 11,5 (.453 "dia) liang pasisian

TRNO.

Eff.panjangna
(mm)

Bagéan

Grommet

Tukang cuci

Nut

Topi

MS525S

Ф17.5x41.5

RG9,RG54

RW15

HN6

FT

MS525L

Ф17.5x41.5

RG9,RG54

RW15

HN7

FT

MS525AL

Ф17x42

RG9,RG54

RW15

HN7

FT

* Bahan: tambaga, aluminium;Warna: pérak, hideung

Metal klep ban VS karét ban klep

Katup ban karét -The klep karét mangrupakeun bahan karét vulcanized.Hese pikeun nyegah embrittlement, sareng klep bakal lalaunan rengat, deformasi, sareng kaleungitan ductility.Sumawona, nalika mobil ngajalankeun, klep karét vulcanized bakal ngayun deui mudik kalawan gaya centripetal na deform, nu salajengna promotes embrittlement tina karét vulcanized.Ku alatan éta, klep ban kudu diganti dina tilu nepi ka opat taun, nu sarupa jeung kahirupan layanan tina ban.Disarankeun yén klep diganti nalika ban diganti.

Katup Ban Logam -Dina watesan durability, nu klep profil alloy aluminium bakal leuwih alus, sabab aluminium teu gampang regas, jeung klep karét vulcanized bakal regas jeung robah waktu;Tapi tina sudut pandang aplikasi Diomongkeun eta, karét vulcanized bakal leuwih hadé, sabab klep karét vulcanized kabentuk dina hiji sapotong, sarta sealing leuwih kuat, sarta dasar profil alloy aluminium boga thread éksternal pikeun diwangun- dina alat ngawas tekanan ban.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    • TR540 Series Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • TR416 Series  Tire Valve Clamp in Valve for Passenger Car
    • V-5 Series Passenger Car&Light Truck Clamp-in Tire Valve
    • Emergency Tire Valve Tool-Free Installation
    • V3-20 Series Tubeless Nickel Plated O-ring Seal Clamp-in valve
    • TR570 Series Straight or Bent Clamp-in Metal Valves